Maling af flyttelejligheder på Sjælland

Har du, din ejendom eller din virksomhed brug for en dygtig maler? Malerfabrikken har mange års erfaring og kompetencer inden for maling af flyttelejligheder og maling af alle typer villaer og ejerboliger. Med fokus på at levere den bedste kvalitet og altid god kundeservice står vi til rådighed til alle typer malerarbejde.

Malerfabrikken har massiv erfaring fra såvel små som større maleropgaver, og uanset opgavens størrelse leverer vi kvalitetsarbejde, du vil være glad for lang tid fremover.

Vi maler flyttelejligheder med Flexservice

Når man står med en eller flere flyttelejligheder, der skal males, er der oftest en stram tidsplan, men derfor skal det jo ikke gå udover kvaliteten. Hastværk er lastværk, men vi sørger for, at maling af flyttelejlighed bliver både grundig og til tiden.

Malerfabrikken opererer med Flexservice, som betyder, at vi maler, når behovet er der. Maling af en flyttelejlighed skal tit være hurtigt færdig, og derfor sørger vi for at male på de tidspunkter, hvor muligheden er der. Er det nødvendigt, tager vi gerne alle døgnets 24 timer i brug. For vi ved, at du som kunde har brug for, at flyttelejligheden bliver hurtigt færdig. Og samtidig går vi ikke på kompromis med kvaliteten.

Vi klarer maling alle typer villaer og ejerboliger

Uanset om du netop har overtaget en villa eller anden type ejerbolig, eller du blot har besluttet dig for, at din nuværende ejerbolig skal have en kærlig omgang med maling af høj kvalitet, kan Malerfabrikken levere et stykke malerarbejde, du vil nyde, og til et tidspunkt der passer dig.

Når man flytter ind et nyt sted, vil de fleste gerne selv sætte deres præg på boligen med nye farver på vægge, lofter, vinduer, døre og paneler – eller blot nogle af delene. Malerfabrikken står klar til at friske de rum op, du ønsker, så det føles nyt, lækkert og klar til at bo i.

Maling af din villa, ejerbolig og flyttelejlighed

Når Malerfabrikken løser en opgave, er det altid efter aftale med dig, så vi kan levere det, du forventer, og helst lidt mere. Vi maler lige så gerne et enkelt panel som en hel opgang af flyttelejligheder eller din villa fra A til Z.

Lad os stå for maling af en eller flere elementer:

  • Maling af vægge og skråvægge
  • Maling af karme og paneler
  • Maling af vådrum
  • Maling af lofter
  • Maling af rør og installationer
  • Maling af gulve

Og alle øvrige maleropgaver, du ønsker udført professionelt

Kontakt os og få et tilbud

Malerfabrikken kører dagligt ud i Roskilde, Køge, Holbæk og København inkl. Storkøbenhavn, og vi kommer gerne forbi for at drøfte din maleropgave med dig og give dig et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os enten via formularen her på siden eller ved at ringe til os på telefon 20 76 02 50, måske er vi lige i gang med maling af en flyttelejlighed, så læg gerne en besked, og vi vender tilbage.

For os er en aftale en aftale - Kvalitets malerarbejde på Sjælland