Maling af træværk i Roskilde, Køge, Holbæk og København

Med mange års erfaring kan Malerfabrikken tilbyde at varetage opgaven med maling af træværk såvel ude som inde. Ikke mindst udendørs træværk stiller krav om god maling og pleje, hvis det skal forblive smukt og holdbart.

Malerfabrikken kan stå for maling af alle former for træværk, og vi har ekspertisen, når det gælder om at bruge den helt korrekte maling til det konkrete træværk.

Professionel maling af træværk

Malerfabrikken har erfaring med maling af alle former for træværk, så behandlingen holder længe og gør træet mere modstandsdygtigt.

En maling af træværk udendørs er en betydelig opfriskning af hele ejendommens facade, og en sådan facaderenovering giver din ejendom en værdiforøgelse, både fordi det ser mere velholdt ud, og fordi et sundt træværk er en god beskyttelse af ejendommens klimaskærm.

Det kan være både besværligt og sikkerhedsmæssigt uforsvarligt som amatør at stå for maling af træværk udendørs, ikke mindst når det nogle gange foregår mange meter over jordoverfladen. Samtidig er det svært at komme til inde under udhæng og gesimser. Og som fagfolk og uddannede malere har vi desuden ekspertisen til at vælge den korrekte maling eller træbeskyttelse og de rigtige materialer og redskaber.

Så læn dig trygt tilbage og overlad maling af træværk til os – vi er uddannede til det.

Der er flere former for maling af træværk

Når du skal have lavet en både smuk og holdbar maling af dit træværk, er der flere muligheder, alt afhængig af såvel træsort som hvilket udseende, du ønsker – skal man kunne se træets struktur, eller skal det være en heldækkende maling?

Inden vi går i gang med malingen, rengør vi overfladen med midler, der er beregnet til rengøring af træværk, og evt. bruger vi grundrens, hvis overfladen enten er meget fedtet eller meget beskidt.

Derefter fjerner vi eventuel gammel løs maling, så den nye behandling kan hæfte ordentligt.

Hvis der er tale om ubehandlet træværk, grunder vi, så træværket fremadrettet er beskyttet mod alger og svampeangreb.

Herefter maler vi træværket. Du kan vælge mellem Træolie, enten terpentin- eller vandbaseret. Det bevarer træets naturlige udseende. Træbeskyttelse – heldækkende eller transparent, alt efter om du ønsker træet synligt. Maling med plastalkyd eller linoliemaling, vi kan også male med sprøjtemaling.

Vælger du at få behandlet træværket med maling, har det den længste holdbarhed, alt efter hvor udsat træværket er for vind, vejr og sol.

Både olie, træbeskyttelse og maling til udendørs træ er som regel tilsat midler, der bekæmper skimmelsvamp. Det forhindrer, at der gror skimmelsvamp på den behandlede overflade.

Kontakt os og hør mere om maling af træværk

Hver dag kører Malerfabrikken ud i Roskilde, Køge, Holbæk og København inkl. Storkøbenhavn, og vi kommer gerne forbi for at fortælle, hvad vi kan tilbyde dig, når det kommer til maling af træværk. Vi vil naturligvis også gerne give dig et uforpligtende tilbud.

Du kan kontakte os enten via formularen her på siden eller ved at ringe til os på tlf. 20 76 02 50 – så kan dit træværk få den rette professionelle behandling.

For os er en aftale en aftale - Kvalitets malerarbejde på Sjælland