Maling af vinduer og døre i Køge, Holbæk og Roskilde

Skal du have malet vinduer, døre eller paneler? Uanset om du skal have malet en enkelt dørkarm, eller du står med en eller flere boliger eller virksomhedslokaler, der skal have malet vinduerne eller dørene, kan vi stå for et smukt arbejde med flot finish. Vi har solid erfaring i at male vinduer, døre og paneler med meget flotte resultater.

Maling af vinduer og døre

Når man skal have malet vinduer eller døre, er det et arbejde, der kræver både omhyggelighed og sans for detaljen. Det er de fine små detaljer, der afgør, om arbejdet bliver fuldendt.

Et vindue er oftest konstrueret, så der er lister og niveauforskelle i både vinduesrammen, der holder ruderne, og i selve karmen. Derfor kræver det et omhyggeligt håndelag og en hånd, der ved, hvad den laver. Hos Malerfabrikken har vi mange års erfaring med at male vinduer, og uanset hvilken stand de er i, kan vi skabe et godt resultat.

Hvis det er mange år siden, vinduerne er blevet malet sidst, starter vi med at slibe gamle rester af maling af, og derefter giver vi grunder eller olie. Vi dækker naturligvis af, så hverken ruder eller omgivelser får maling på. Og så maler vi omhyggeligt med de rigtige pensler og ruller, helt afhængig af overfladen.

Det er vigtigt for at undgå skimmelsvamp og fugtskader i vinduesrammerne, at dine vinduer bliver malet og vedligeholdt. Udover at de bliver langt smukkere, giver det også et bedre indeklima.

Maling af døre skal ligesom med maling af vinduer ske med en sikker hånd og viden om, hvilke redskaber og materialer, der er bedst at anvende. Malerfabrikken har malet mange døre, og vi kan male dem, lige meget om det er gamle fyldningsdøre eller nyere døre, der trænger til en opfriskning. Hvis det giver det bedste resultat, bruger vi sprøjtemaling, og omvendt bruger vi pensler, hvor detaljer og niveauforskelle bevirker, at det er bedst.

Maling af paneler

Når et lokale står med nymalede vægge, måske med nye døre og vinduer, eller har fået lagt nye gulve, er det den sidste finish, der giver resultatet. Malerfabrikken kan fuldende værket med maling af paneler, så det hele går op i en højere enhed. Vi maler paneler både nede ved gulvene, men også lister og andre kanter og fremspring, der skal have en opfriskning. Vi maler det naturligvis i den farve og glans, du ønsker.

Få et tilbud på maling af vinduer, døre og paneler

Malerfabrikken kører dagligt ud i Roskilde, Køge, Holbæk og København inkl. Storkøbenhavn, og vi kommer gerne forbi for at se på dine vinduer døre eller paneler og give dig et uforpligtende tilbud.

Du kan kontakte os enten via formularen her på siden eller ved at ringe til os på telefon 20 76 02 50 – så kan dine vinduer og døre få helt nyt liv.

For os er en aftale en aftale - Kvalitets malerarbejde på Sjælland